Internship: Journalistik/kommunikation/medier

Kommunikation internship i marketingafdelingen

Job type: Internship
Lokation: Hasselager
Start dato: January 2019 (vi er fleksible)
Varighed: 6 måneder

Kommunikation — spot on!

Vil du gerne omsætte din viden inden for journalistik/kommunikation/medier til hands-on erfaringer? Og vil du gerne arbejde i en virksomhed, der bruger data og psykologi som fundament for en kommunikation, der rammer målgruppen spot on? Så læs videre her!

Hos os kommer du til at medvirke i alle stadier af kommunikationsprocessen lige fra strategi og tekstudvikling til resultatmåling. Et intensivt introduktionsprogram sørger for, at du bliver fortrolig med kunderne, deres udfordringer og vores produkter. Med støtte fra et dygtigt marketingteam skaber du fortællinger omkring vores kernebudskaber, gerne på engelsk eller tysk.

Du kommer til at bidrage aktivt og vil opnå både praktisk erfaring med, men også opdateret viden inden for, følgende områder:

  • content til social media samt e-mail kampagner
  • informative tekster til egne hjemmesider, inkl. keyword analyse
  • nyheder samt pressemeddelelser
  • case studies, som beskriver produktanvendelser
  • white papers, inkl. datasøgning
  • campaign automation

Vores marketingteam består af 3 medarbejdere, som deler kontor på vores globale hovedkontor i udkanten af Aarhus. Vi tilpasser opgaver samt mødetider, så de passer til dine studier. Send os din ansøgning snarest, for vi glæder os til at byde dig velkommen i vores team.

Spørgsmål ⮕ Karen Duffy 60844010
Ansøgning ⮕ hr@caljan.com

Mærk venligst ansøgning ‘Intern, Marketing’.

Hvem er du?

Du er dygtig til at formulere dig og elsker at nørde med det skrevne ord — også når du sender en kort besked på sociale medier. At kaste dig over ukendte og tekniske emner vil du betragte som en spændende udfordring. Du engagerer dig i dine omgivelser, også når snakken er på engelsk. Du vægter sparring højt.

Du har god forretningsforståelse og en struktureret tilgang, der gør det let for dig at bevare overblikket.

Hvem er Caljan ?

At læsse og losse mange pakker hver dag er hårdt. Arbejdet bliver ergonomisk og dermed lettere, når hjælpemidler anvendes. Caljan er den førende producent af teleskoptransportører. Vi afsætter vores produkter over hele verdenen — og vi vækster betydeligt.