DK: Studentermedhjælper til
IT-support og -administration

Caljan IT support

Vil du afprøve dine IT-kompetencer i praksis, så har vi brug for dig som studentermedhjælper i Caljan ca. 10 timer om ugen.
Hos os får du indflydelse og selvstændigt ansvar for opgaveløsning og bidrager til det daglige arbejde med din viden og opgavetilgang.

I Caljan er vi på globalt plan tæt ved 500 handlekraftige og engagerede medarbejdere fordelt på fem lokationer i Europa. Vores hovedsæde ligger i Hasselager ved Aarhus, og vi står bag en nicheproduktion af udstyr til transportindustrien, hvor vi laver teleskoptransportører til en stor portefølje af kunder verden over.

Jobbet består i installation af enduser devices, generel brugersupport, opsætning af arbejdspladser og andre ad hoc-opgaver.

Fra hovedkontoret i Hasselager supporterer IT-afdelingen kolleger i Danmark, Tyskland, Letland, UK og USA, derfor er det nødvendigt at du er fortrolig med at kommunikere på engelsk, både mundtligt og skriftligt.

Til hverdag læser du på en IT relateret uddannelse i Aarhus eller omegn, og vi sørger for, at dine timer tilrettelægges ift. dit studium.
Du har et indgående kendskab til IT og computere, da du som studentermedhjælper vil skulle løse alsidige IT-support opgaver.

Du er IT-afdelingens ansigt udadtil og kan tale med alle typer af mennesker, og derfor giver du god service med et smil men efter mantraet om hjælp til selvhjælp, så vi sikrer optimering og fremdrift.

En hverdag hos Caljan er præget af en uformel omgangstone, hvor der med vægt på stor professionalisme altid er plads til et godt grin. Vi har en størrelse, som gør, at vi kender hinanden godt såvel i Danmark som i resten af verden.

Hasselager ligger kun 5 min. fra E45 og på kun 20 min. i direkte bus står du i centrum af Aarhus.
Din nærmeste leder vil blive vores IT Manager, Kent Kirkegaard.

Lyder det som noget for dig?

Vi behandler ansøgninger løbende, så send din ansøgning og dit CV hurtigst muligt til hr@caljan.com mærket ”IT-studentermedhjælper”.
Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Kent Kirkegaard, IT Manager, eller Marlene Wistoft Nielsen, HR Coordinator, på 8738 7800.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Ansøg her

Only applications written in Danish will be considered.