DK: 1 års barselsvikariat i shippingafdeling

Caljan Rite-Hite, barselsvikariat i shippingafdeling

Er du på udkig efter et 30-timers job indenfor shipping med faglige udfordringer og dygtige kolleger med en stærk global holdånd?

Indgå i et dygtigt og dedikeret team

Du kommer til at arbejde tæt sammen med vores International Shipping Coordinator omkring det nationale og internationale shippingområde og får dine egne ansvarsområder. Dertil sidder der shippingkolleger i Letland, Tyskland og USA.

Du vil også få meget samarbejde med de seks kolleger i Danmark der arbejder på lageret og med Inbound/Outbound. Shipping er en del af logistikafdelingen, som også består af Indkøb.

Ansvar for dine egne forsendelser

Som barselsvikar vil du blive ansvarlig for mindre forsendelser og part loads – hvilke indebærer; udarbejde forsendelsesdokumenter, bl.a. eksportfakturaer, sikre at aftalte leveringstider på kundeordrer efterkommes, booke og koordinere forsendelser hos speditører samt opretholde elektroniske oversigter over forsendelser og KPI’er.

Desuden vil der komme daglige opgaver som:

  • Kalkulere fragtpriser til brug i salgstilbud
  • Booking af pakkeforsendelser i samarbejde med lageret
  • Koordinering af maskiner + halvfabrikata på eksternt lager
  • Opdatere forsendelsesprocedurer og udarbejde/beskrive nye procedurer

Dertil vil der komme fakturagodkendelser og ad hoc opgaver med modtagelse og forsendelse af varer.

Skræddersyet introduktionsforløb

Når du starter, kan du se frem til et grundigt skræddersyet introduktionsforløb, vi vil nemlig gerne tage rigtig godt imod. Vi sikre, at du bliver introduceret til vores procedurer og arbejdsgange, at du kommer rundt i de forskellige afdelinger og møder relevante samarbejdspartnere.
Du bliver altså klædt godt på til opgaven, så du har et solidt fodfæste, når du tager fat på de opgaver, der venter på dig.

Overblik og gode kommunikationsevner

Det er en stilling, hvor det kræves, at du er god til at holde overblikket og er struktureret, nogle dage kræves det nemlig, at du er dygtig til at prioritere i en travl hverdag. Du er udadvendt af natur, og du forstår at kommunikere på forskellige niveauer, hvilket gør dig i stand til at tale med kolleger på tværs af landegrænser og eksterne samarbejdspartnere, som fx speditører.

For at komme i betragtning til stillingen, skal du:

  • Have en relevant uddannelsesmæssigbaggrund fx speditør, logistik- eller shippinguddannelse
  • Komme fra en lignende stilling som fx Shippingassistent eller Speditør.
  • Erfaring med vejtransport og kendskab til sø- og luftfragt
  • Have erfaring med Dynamics AX eller lignende MRP-system samt Office pakken
  • Beherske dansk og engelsk – både mundtligt og skriftligt
  • Have lyst til et 30-timers job

Stillingen referer til International Shipping Coordinator, Lone Aron.

Lyder det som noget for dig?

Vi holder samtaler løbende, så send din ansøgning og dit CV hurtigst muligt via linket. Der er forventet jobstart d. 1. marts 2018, evt. et par uger før hvis det er muligt.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Mette Breum Keller, Warehouse DK & International Shipping Manager eller Marlene Wistoft Nielsen, HR Coordinator på 8738 7800.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Ansøg her

Only applications written in Danish will be considered.