DK: Teknisk Designer/Assistent

Som vores Teknisk Designer/Assistent får du ansvaret for at udarbejde opdaterede og korrekte produktionstegninger som sikrer at produktionen kører optimalt.

Som vores Teknisk Designer/Assistent får du ansvaret for at udarbejde opdaterede og korrekte produktionstegninger som sikrer at produktionen kører optimalt. Dertil træder du ind i et team med dygtige kolleger og en stærk global holdånd.

Ansvar for produktionsvenligt tegningsmateriale

Størstedelen af din arbejdsdag bruges på at opdatere produktionstegninger og styklister baseret på input fra projektlederne, udviklingsingeniørerne samt klejnsmedene og montagefolk.
Nogle gange skal en tegning måske rettes mere end én gang før den er optimal for hele produktions flowet, men du sikrer med garanti produktionsvenligt tegningsmateriale.

For at være med til at optimere skal du også systematisere og standardisere de forskellige designs og komponenter, så der fx ikke opstår indkøb og lager af flere komponenter end nødvendigt.
En del af jobbet vil også være løbende tilretning af tekniske manualer så disse altid er opdateret.

Bliv taget godt imod

Vi tager godt imod dig, og når du starter, kan du se frem til et grundigt introduktionsforløb. Her bliver du introduceret til vores løsninger, kommer rundt i de forskellige afdelinger og vores produktion. Du bliver altså klædt godt på til opgaven, så du har en solid produktforståelse, når du tager fat på de udfordrende opgaver, der venter på dig.

Produktionsforståelse og sans for detaljen

Vi ser gerne, at du har erfaring fra en lignende stilling i en ordreproducerende virksomhed. Du forstår at bruge din tekniske viden i dit daglige arbejde.

  • Du er uddannet Teknisk designer eller assistent eller har lignende kvalifikationer
  • Du har et par års erfaring med 3D konstruktioner i Inventor eller SolidWorks
  • Du har gerne erfaring med Dynamics AX eller tilsvarende ERP-system
  • Du behersker engelsk i skrift og tale

Du er udadvendt af natur, og du forstår at kommunikere med hele organisationen, hvad enten det er internt i afdelingen eller med kollegerne i produktionen, der har input til tegningerne.
Du forstår vigtigheden af korrekte tegninger og styklister, og du ved hvilken betydning det har for driften at begge dele er systematiserede og standardiserede.

Lyder det som noget for dig?

Vi holder samtaler løbende, så send din ansøgning og dit CV hurtigst muligt. Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Kristen Laurbak, VP Engineering, på 2341 3881.

Klik her for at søge jobbet

Vi ser frem til at høre fra dig.

Please note: only applications written in Danish will be considered.