DK: Teamleder til elafdelingen

Hasselager, Denmark
Only applications written in Danish will be considered for this position.

I direkte reference til vores Vice President for Engineering og R&D får du en meget central rolle i vores organisation. Det er en nyoprettet stilling, hvor du bliver teamleder for vores elafdeling i den tekniske afdeling i Danmark og den faglige sparringspartner, når vores datterselskaber rundt om i verden har behov for specialistviden og skal bruge hjælp til at løse elspecifikke udfordringer.

Frihed og en bred kontaktflade

For os er det vigtigt, at du føler dig godt klædt på til jobbet, inden det daglige arbejde for alvor tager fart. Derfor sikrer vi, at du får en grundig introduktion til vores virksomhed og vores produkter. Vi sikrer, at du løbende holder din viden indenfor elområdet up to date og tilbyder dig en spændende teamlederrolle i en global virksomhed med kunder og kollegaer i ind- og udland. Hos os får du en stor grad af frihed i dit arbejde, og mulighed for at gøre en forskel og sætte dit præg på arbejdsgangene i afdelingen.

Specialist og sparringspartner

Som teamleder for elafdelingen er du den, der fordeler opgaverne og sikrer, at de rette kompetencer er sat på til at løse en given opgave. Det er dit ansvar at sikre, at der på indkomne ordrer sker en el- afklaring, således at der er taget hensyn til kundens forhold , så de bedste forudsætninger for produktion er skabt og de fastsatte deadlines bliver overholdt.

Electrical Engineer søges

Når det gælder de mere komplekse projekter for vores største strategiske internationale kunder, vil det oftest være dig, der i en afklaringsfase har den direkte kundekontakt.

Som teamleder indgår du i vores R&D team og deltager i udviklingen af nyt udstyr. Ligeledes yder du faglig sparring til kollegaer i udlandet og er med til at sikre, at der sker vidensdeling og en optimal overlevering af relevant elinformation på nye ordrer, således at du er med til at sikre, at maskinerne bliver leveret til tiden og med høj kvalitet.

Kompetent leder med højt energiniveau

Med en uddannelse som stærkstrømstekniker, el-ingeniør eller elektriker/elektroniktekniker med flere relevante kurser bag dig og et indgående kendskab til PLC styringer, føler du dig klar til at påtage dig rollen som teamleder for vores elteam. Din indgangsvinkel til jobbet kan også være en stilling i en rådgivende virksomhed, hvor du på elsiden har samarbejdet med flere produktionsvirksomheder indenfor maskinindustrien. Du er expert i myndighedskrav og CE regler, og du har med interesse fulgt med i debatten omkring digitalisering, IoT og Big Data.

Du har allerede prøvet kræfter med ledelse eller varetaget en koordinerende rolle, som specialisten alle gik til. Du er iderig, tager initiativ og holder hovedet koldt, uanset hvor travlt du har. Du er kvalitetsbevist ift. det arbejde du udfører, punktlig og dit energiniveau er højt. Du udstråler autoritet, og du besidder en ro, der gør, at andre naturligt søger dit samarbejde. Du formår at prioritere dine opgaver og trives med at tage ansvar for teamets og egne opgaver, ligesom du trives med en bred kontaktflade, hvor du arbejder med kunder og kollegaer verden over.

Endvidere behersker du dansk og engelsk på højt niveau i skrift og tale.

Vi har jobbet, - men vi mangler dig!

Kan du nikke genkendende til ovenstående og har du lyst til et spændende job i en international virksomhed, så send os din ansøgning i dag via linket. Ansøgningsfristen er den 12. september 2017 og vi forventer at holde samtaler i uge 33-34. Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Kristen Laurbak, VP Engineering på telefon 8738 7800 for yderligere information om jobbet.

Når du modtager en pakke via DHL, GLS eller en af de andre velkendte pakketransportører, har pakken sandsynligvis været læsset eller losset ved hjælp af en Caljan-teleskoptransportør. Caljan Rite-Hite er verdens førende producent. Vi har en stærk markedsposition og er i høj vækst.