DK: Strategisk Projektindkøber

Vores indkøbsafdeling supporterer indkøb i hele vores internationale organisation

Er du på udkig efter et job, hvor du vil få ansvar for at gennemføre en ny strategi på modularisering af indkøbte dele samt have Make/Buy og Cost down projekter i koncernen som primære opgaver?
Som Strategisk Projektindkøber får du faglige udfordringer, gode udviklingsmuligheder og dygtige kolleger med en stærk global holdånd.

Udvikle, koordinere og forhandle
Med et team på tværs af Caljan’s supply chain kommer du til at være drivkraften i vores projekter i Indkøb fremadrettet. Ligeledes vil dine opgaver bestå i strategisk support i Group Logistik, herunder Letland, Tyskland og USA.
For at du kan udfordre vores processer og have ”hands on”, vil du i mindre grad også have operationelt indkøb.

Udover dette indeholder stillingen også:

  • Ansvar for at deltage og gennemføre indkøbsprojekter
  • Udfordre nuværende aftaler og løsninger
  • Gennemføre kontraktforhandlinger
  • Koordinere indkøb med vores datterselskaber for at opnå den bedste ”total cost”
  • Opsøge nye leverandører og få dem godkendt

Bliv en del af et stærkt og engageret team
Du bliver en del af en virksomhed, hvor du er i tæt kontakt med dine kolleger verden over. I dag er vi tre Indkøbere i Denmark med hver sit område; Tegningsvare, stål og standardvare som motorer, hydraulik mm., dertil sidder der Indkøbskolleger i Letland og Tyskland.
Indkøbsafdelingen er en del af logistikafdelingen, som også består af Shipping, Varemodtagelse, Lager og Produktionsplanlægning.

Bliv taget godt imod
Vi tager godt imod dig, og når du starter, kan du se frem til et grundigt skræddersyet introduktionsforløb. Her bliver du introduceret til vores løsninger, kommer rundt i de forskellige afdelinger og besøger vores leverandører. Du bliver altså klædt godt på til opgaven, så du har et solidt fodfæste, når du tager fat på de udfordrende opgaver, der venter på dig.

Mod og evner til selv at drive projekter
Vi ser gerne, at du har erfaring fra en lignende stilling og du kommer indgående kendskab til indkøb, Make/Buy og Cost down.

Hvis erfaringen kommer fra en projektdrevet virksomhed indenfor metalindustrien vil du komme endnu bedre fra start, da du kan bruge din tekniske viden i projektsamarbejdet med Teknisk Afdeling og Finans.
Der er tale om en nyoprettet stilling, hvor du sammen med Group Logistics Manager straks angriber Caljans indkøbs strategi. Du har mod og evner til selv at drive projekter, hvor du også skal udfordre det velkendte og kan stå fast når det kræves.
Det er en stilling, hvor du proaktivt er med til at få hverdagen til at fungere optimalt for dine kolleger.
Du er udadvendt af natur, og du forstår at kommunikere på forskellige niveauer, hvilket gør dig i stand til at tale med både kolleger og leverandører verden over. Du har desuden nemt ved at overskue flere projekter samtidig i en til tider hektisk hverdag.

Dertil har stiller vi følgende krav til den rette kandidat:

  • En relevant uddannelsesmæssigbaggrund og min. 3 til 4 års erfaring inden for indkøb og logistik– gerne en kombination af indkøb og kendskab til stål branchen
  • Erfaring med Dynamics AX eller lignende MRP-system
  • Behersker dansk og engelsk på et højt niveau – både mundtligt og skriftligt

Stillingen referer til vores Group Logistics Manager, Frank Lindner-Lassen. Der vil ca. være 10-15 rejsedage i jobbet.

Lyder det som noget for dig?
Vi holder samtaler løbende, så send din ansøgning og dit CV hurtigst muligt.

Ansøg her

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Frank Lindner-Lassen, Group Logistics Manager eller Marlene Wistoft Nielsen, HR Coordinator på 8738 7800.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Only applications written in Danish will be considered.