DK: Service Teamleader med driftsansvar

Når du modtager en pakke via GLS, eller en af de andre velkendte pakketransportører, har pakken sandsynligvis været læsset eller losset ved hjælp af en Caljan teleskoptransportør. Caljan Rite-Hite er verdens førende producent, vi har en stærk markedsposition og er i eksplosiv vækst.

Referende til virksomhedens Vice President indenfor Service søger vi en teamleder, der vil være med til at indfri vores ambitiøse servicestrategi og agere spillende træner for vores team i Danmark bestående af 3 servicekoordinatorer og 2 teknikere. Som en del af et større setup vil du samtidig være med til at implementere og forankre best practice løsninger i vores serviceafdelinger rundt om i verden, der internationalt tæller ca. 85 aftersales- og servicemedarbejdere.

Vi står klar til at modtage dig

Hos os får du en spændende og udfordrende lederstilling i en dynamisk og udviklingsorienteret international virksomhed med et godt arbejdsmiljø, frihed under ansvar og plads til forskellighed.

Når du starter hos os, kan du se frem til en grundig introduktion til virksomheden. Vi sætter tid af til at introducere dig grundigt til forretningen, så du kommer rundt i de forskellige afdelinger og tilmed får lov til at prøve kræfter med produktion af vores maskiner. Du bliver klædt godt på til opgaven og opnår en solid produktforståelse, før du tager fat i de udfordrende opgaver, der venter på dig.

Spillende træner med rig mulighed for at sætte DIT aftryk på processerne

Som teamleder får du driftsansvaret for service, spareparts, retrofits og installationer i Skandinavien. Her løser du som en del af teamet de forespørgsler, der kommer ind og sikrer, at vi løbende får fulgt op på udførte service, tilbud og installationsopgaver. Du fordeler opgaverne i teamet og er med til at sikre, at vi får løst alle forespørgsler til rette tid med kvalitet og høj kundetilfredshed.

Du er en aktiv medspiller, når det kommer til at drive servicesalget i Skandinavien og på andre udvalgte markeder. Du følger proaktivt op på tilbud og går i front, når der skal bygges gode relationer til vores største kunder. Når det kommer til salget af spareparts er du ansvarlig for at sikre en koordineret og gennemarbejdet proces, der også kan forankres i resten af organisationen.

Endvidere står du som teamleder for afdelingen i spidsen for håndtering af garantisager og sikrer opfølgning på disse internationalt i dialog direkte med kunden, kollegaer eller partnere verden over.

Du får ligeledes ansvaret for at implementere vores nye service management system i Danmark i tæt samarbejde med vores IT-afdeling.

Naturlig leder med solid teknisk forståelse

Med en dokumenteret erfaring som formel eller uformel leder fra en lignende stilling som f.eks. teamleder, serviceleder eller servicekoordinator evt. med teknikere i reference, er du vant til at koordinere opgaverne med respekt for den enkelte kunde, så de altid får en god oplevelse. Du tager ejerskab for opgaverne og når du sætter ting i gang, så følger du dem også helt til dørs. Du arbejder målrettet, udstikker kursen og sikrer at alle ved, hvor vi er på vej hen – hvilket motiverer dine medarbejere til at yde deres bedste.

Du har en relevant teknisk baggrund og gerne brancheerfaring fra maskinbranchen indenfor automatiserede produkter og/eller anlæg. Du har flair for salg og du motiveres og får energi af at skabe gode ralationer til dine kunder. Du kommunikerer problemfrit på alle niveauer på dansk og engelsk og taler du tysk vil det være en fordel, men det er ikke et krav.

Du er positiv af natur og ser muligheder fremfor begrænsninger, når der skal findes løsninger på de udfordringer, som du møder. Du trives i en koordinerende rolle, hvor din berøringsflade er kollegaer og kunder verden over og hvor du bliver målt på egne og teamets resultater.

Er du vores nye teamleder?

Så send os din ansøgning i dag. Vi holder samtaler løbende, så send din ansøgning og dit CV hurtigst muligt via linket. Ansøgningsfristen er den
20. oktober 2017.

Ansøg her

Only applications written in Danish will be considered.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte
Rune Christensen, VP Service
på tlf.nr. 5379 0660.