DK: IT-Administrator til hovedkontor ved Aarhus

IT-Administrator til hovedkontoret i Hasselger ved Aarhus

Her er et afvekslende job, der byder på ansvaret for driften af IT-miljøet ved Caljan Rite-Hite’s selskaber.
I Caljan Rite-Hite er vi på globalt plan 320 handlekraftige og engagerede medarbejdere. Vores hovedsæde ligger i Hasselager ved Aarhus, og vi står bag en nicheproduktion af udstyr til transportindustrien, hvor til vi laver teleskoptransportører til en stor portefølje af kunder verden over.
Vi bliver hele tiden flere medarbejdere, og derfor har vi brug for en ekstra kollega, der deltager i udviklingen af vores IT-infrastruktur og yder support til kolleger.

Udviklings- og supportopgaver

Eftersom ansvaret for driften af IT-miljøet hører til denne stilling vil jobbet bestå af udvikling af IT-infrastrukturen og strategiplanlægning samt optimering af arbejdsgange, bl.a. via implementering af et Support Ticket System.

Der er dog tale om en stilling, der ændrer indhold og natur over det første år. Vi leder derfor efter en medarbejder, der kan se værdien i denne rejse. I starten vil en stor del af arbejdsdagen gå med brugersupport og intern undervisning. Disse opgaver forsvinder ikke, men bliver mindre over tid.

Opgaver i afdelingen indebærer også:

 • Indkøb og registrering af IT-udstyr
 • Klargøre og installere IT-arbejdspladser
 • Microsoft SQL Server monitorering og vedligehold
 • SharePoint server
 • Installation og brug af VMware
 • Opsætte IPhone og Samsung mobiltelefoner
 • Alm. Support/undervisning i IBM Notes, Skype for business, filstruktur samt i MS Office-pakken og vores øvrige applikationer baseret på Microsoft-teknologier

Bliv en vigtig spiller i et stærkt globalt team

Din nærmeste kollega bliver vores erfarne IT-Administrator. Derudover vil du få et tæt samarbejde med Rite-Hites support team i Tyskland og USA. I dette team hjælper I hinanden ved spidsbelastninger og ferieperioder.

Bliv taget godt imod

Vi tager godt imod dig, og når du starter, kan du se frem til et grundigt to ugers introduktionsforløb i IT-afdelingen ved vores moderselskab i USA. Dette bliver fulgt op med oplæring fra kolleger i afdelingen i Hasselager.

Hertil bliver du introduceret til vores organisation og kommer rundt i de forskellige afdelinger på hovedkontoret. Du bliver altså klædt godt på til opgaven, så du har et solidt fodfæste, når du tager fat på de udfordrende opgaver, der venter på dig.

Erfaring fra internationalt brugermiljø

Vi ser gerne, at du har erfaring fra en lignende stilling, hvor du har ydet support til et international brugermiljø. På baggrund af denne erfaring er du også fortrolig med at kommunikere på engelsk. Dertil er vi en teknisk virksomhed, så hvis du har erfaring med CAD-support er det et plus.

Jobbet blive nemmere at træde ind i, hvis du kommer med:

  • Minimum 5-10 års erfaring med all-around IT-support
  • Erfaring med træning og oplæring af brugere
  • Kendskab til IBM Notes
  • Kendskab til Citrix
  • Erfaring i opsætning og vedligehold af Microsoft servere, herunder SQL servere

Du har holdningen, at brugeren er i centrum, og du er IT-afdelingens ansigt udadtil. Derfor praktiserer du at yde god service med et smil, men efter mantraet om hjælp til selvhjælp, så vi sikrer optimering og fremdrift.

Du vil trives med at tage ansvar for daglig drift af både hardware/software, ligesom du er fortrolig med at skulle prioritere opgaver og projekter i afdelingen.

Du får din daglige gang på kontoret i Hasselager, men fra tid til anden er du også ude i vores datterselskaber for at supportere og træne. Derfor må du også påregne 15-20 rejsedage om året.

Stillingen rapporterer til vores CFO, Anders Lindenborg.

Lyder det som noget for dig?

Vi holder samtaler løbende, så send din ansøgning og dit CV hurtigst muligt via linket, dog senest d. 11.08.2017.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Please note: only applications written in Danish will be considered.