DK: HR-assistent

Caljan Rite-Hite søger HR-assistent

Brænder du for stærke relationer, og tror du på, at som team når vi de bedste resultater? Så har du her en unik mulighed for at blive HR-assistent i en international virksomhed i udvikling og vækst. Caljan Rite-Hite Danmark er hovedkontor for hele Caljan Rite-Hite-gruppen, og HR-afdelingen understøtter alle vores forretningsenheder såvel i Danmark som internationalt.

En alsidig rolle med en bred kontaktflade

I HR-afdelingen har vi en bred palet af ansvarsområder, hvor de primære er rekruttering, performance management, compensation & benefits, personaleadministration og support til medarbejdere og ledelse. Ligeledes er receptionen og administrationen en del af afdelingen, og som HR-assistent vil du få en alsidig rolle, hvor du får berøring med alle områder. Du bliver en del af et team, der i dag består af tre medarbejdere i Danmark, og som tror på, at vi kommer længst, hvis vi løfter i flok og bringer de bedste kompetencer i spil, når vi står over for en given opgave. Vi sikrer dig en grundig introduktion, når du starter, og vi sørger for, at du bliver klædt godt på til jobbet.

Fleksibilitet og samarbejde

Som HR-assistent hos Caljan Rite-Hite vil du komme til at arbejde med en kombination af HR- og sekretæropgaver, hvor HR-opgaverne vægter mest.

Dine opgaver spænder vidt, og derfor søger vi en person, der har en fleksibel indstilling, og som kan se sig selv i et job, hvor opgaverne kan ændre sig løbende.

Du vil bl.a. komme til at arbejde med følgende opgaver:

 • Rekruttering af medarbejdere til vores danske produktion
 • Kontakt til vikarbureauer og andre samarbejdspartnere
 • Opdatering af HR-system og personaleadministration
 • Support i forbindelse med compensation & benefit
 • Juridisk assistance indenfor ansættelsesret
 • Undersøgelser og kursusadministration
 • Opdatering af kontrakttemplates og generel arkivering.

Sekretæropgaver:

 • Rapportering
 • Mødekoordinering og -planlægning
 • Mindre ad hoc-opgaver
 • Support i forbindelse med bestilling af rejser
 • Arkiveringsstruktur for gruppen (i samarbejde med IT).

Ved ferie, sygdom og generel travlhed vil du endvidere være den naturlige back up for receptionen. Det betyder også, at du bl.a. ved pauser dagligt hjælper med at tage telefonen og tage imod gæster.

Passion for dit arbejde og et højt energiniveau

Vi søger en medarbejder, der har passion for det, han/hun laver, og som ikke kan lade være med at engagere sig i sine opgaver. Du kommer med en stærk uddannelsesmæssig baggrund relateret til HR og arbejder allerede i dag med HR-administration. Alternativt er du måske kontoruddannet og arbejder som sekretær og med administrative opgaver, der relaterer sig til HR-området. Har du erfaring med rekruttering, er det en fordel. Du er systemstærk, dygtig til administrative opgaver, effektiv og får noget fra hånden, uden at det går ud over kvaliteten. Du har et solidt kendskab til Word og Excel og flair for tal og beregninger.

Din personlighed har stor betydning, og vi søger en person, der er imødekommende, udadvendt og vant til at samarbejde professionelt med hele organisationen. Du har et højt energiniveau, et stort drive og din positive indstilling smitter naturligt af på dine omgivelser. Du er i stand til at koncentrere dig og opretholde din effektivitet, selv hvis du jævnligt bliver afbrudt i dit arbejde. Endelig har du gode kommunikative evner i skrift og tale – både på dansk og engelsk.

Er du vores nye HR-assistent?

Det håber vi, og vi står parat til at modtage dig og give dig en grundig introduktion til både afdelingen og virksomheden. Så grib chancen og søg denne alsidige og spændende stilling som HR-assistent i en global virksomhed, der som verdens førende producent af teleskoptransportører er på en rigtig spændende rejse.

Send din ansøgning via linket senest den 13. august 2017 – vi forventer at afholde samtaler i uge 33-34.

Stillingen refererer til Group Human Resource Manager, Rigmor Ellemann Bartels, og har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Rigmor Bartels eller Gitte Lykke Jørgensen på 8738 7800.

Note: Only applications written in Danish will be considered.