DK: Area Sales Manager

Du har en struktureret tilgang til din arbejdsdag og kunder, hvilket styrkes igennem Caljans salgsværktøjer

Vil du være med til at fastholde vores position som verdens førende producent af teleskoptransportører til logistikmarkedet? Motiveres du af at være en del af en international virksomhed med varierende arbejdsdage, og hvor du har stor indflydelse på din egen hverdag?
Til at understøtte den positive udvikling og vækst i Caljan Rite-Hite søger vi en erfaren sælger med indsigt i logistikbranchen. Fra vores hovedsæde får du ansvar for at udvikle og skabe varige partnerskaber med kunder, systemintegratorer og distributører.

Ansvar for at lede hele salgsprocessen

Som Area Sales Manager, for primært det skandinaviske marked, planlægger og udfører du salgsaktiviteter for at opnå dit budget.
I samarbejde med Sales Support og kunden finder du frem til den rigtige løsning, der er lønsom for både kunden og Caljan Rite-Hite. Du arbejder på tværs af den internationale salgsorganisation for at sikre optimal betjening af store internationale kunder, som er til stede i dine markeder.

Du vil blive en del af et team, der udvikler Caljans netværk gennem eksisterende og nye distributører.

Det betyder at stillingen indeholder opgaver som:

 • Ansvar for at lede hele tilbuds- og salgsprocessen fra den første kundekontakt og frem til aflevering af projektet til projektafdelingen
 • Koordinering af salg og designlayout i samarbejde med Sales Support
 • Ansvar for at opbygge og vedligeholde salgs-pipeline
 • Sikre en løbende udvidelse af kundekredsen
 • Analyse af markedstendenser og kundekrav
 • Deltage i salgsfremmende initiativer såsom messer og udstillinger

Bliv taget godt imod

Vi tager godt imod dig, og når du starter, kan du se frem til et skræddersyet introduktionsforløb. Forløbet består bl.a. af grundig produkttræning, introduktion i organisationens forskellige afdelinger samt besøg ved nye og eksisterende kunder.
Dertil kommer referencebesøg hos nuværende kunder for at se produkterne i drift og skabe et godt fundament for at bevare de gode relationer.

Kunden i fokus

Vi ser gerne, at du har erfaring fra en lignende stilling og kan fremvise gode salgsresultater indenfor projektsalg. Du sætter en ære i at nå dine mål og sælge et kvalitetsprodukt, og du er stolt af at repræsentere værdisættet ”Rette kvalitet - til rette tid”.

Du er udadvendt af natur, og du forstår at kommunikere på forskellige niveauer, hvilket gør dig i stand til at vedligeholde gode relationer med både kolleger og kunder verden over.
Stillingen kræver den rette situationsfornemmelse, hvad enten du er i dialog med operatøren, lagerchefen eller indkøbsdirektøren.

Du har en struktureret tilgang til din arbejdsdag og kunder, hvilket styrkes igennem Caljans salgsværktøjer – herunder CRM-system. Ved brug af disse opnår både du og dine kolleger fuldt udbytte af muligheder og synergier skabes.

Dertil forventer vi, du har følgende:

 • En relevant kommerciel uddannelsesmæssigbaggrund
 • Min. 5 års erfaring med teknisk B2B salg, gerne indenfor logistikløsninger
 • Teknisk indsigt og forståelse
 • Evner til at analysere markeder og potentialer
 • Engelskkundskaber på minimum forhandlingsniveau
 • Flydende sprogkundskaber på minimum et skandinavisk sprog

Der vil være omkring 60 rejsedage om året i jobbet. Stillingen refererer til International Sales Manager, Michael Harrit.

Lyder det som noget for dig?

Så send os din ansøgning i dag. Vi holder samtaler løbende, så send din ansøgning og dit CV hurtigst muligt via linket.

Ansøg her

Only applications written in Danish will be considered.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Michael Harrit, International Sales Manager på tlf. 2028 2737.