DK: 10 montører til fast arbejde på aftenhold

Når vi siger, vi har travlt, så passer det! Derfor søger vi 10 montører til fast arbejde på aftenhold i Hasselager ved Aarhus. Du vil indgå i et team sammen med ca. 12 kolleger, der består af både elektrikere og montører.

For at sikre en daglig overlevering fra dagholdet og muligheden for sparring med driftsleder, logistik mv. vil der være tale om aftenhold med mødetid kl. 14:00-22:15 – dog kl. 12:00-18:15 om fredagen.

Hos Caljan Rite-Hite er vi ordreproducerende af teleskoptransportører, der består af tre til fem stålsektioner af en længde på hver 3,4 - 7,5 meter.

Jobbet som montør ved Caljan indeholder en bred vifte af opgaver, hvor nogle kræver mere erfaring end andre. I starten vil du arbejde med opretning af maskiner, trækning af kæder og montage af dækplader og underafdækning.

Med tiden, og når du opbygger erfaring, vil der komme opgaver med klargøring til bånd og evt. indkøring af bånd. Eftersom vores maskiner er tilpasset kundens ønsker, kan der forekomme ekstra løsninger, som også skal laves i montageafdelingen. Dette kan være montage af ben, hydraulikstivere eller undervogn, men det kan også være en mandskabskurv eller formontage af lampe- og ventilationsportaler.

For at sikre kvaliteten igennem hele produktionsflowet har vi udviklet et tjekskema, som sikrer, at de relevante områder bliver kontrolleret.

Som ny medarbejder får du tilknyttet en makker, som hjælper med oplæring, indtil du er selvkørende – man laver hver sin maskine samtidig og kan kigge med ved sin makker, imens denne giver råd og vejledning.

Faglige og personlige kvalifikationer:

Du kan arbejde struktureret, da dette er en nødvendighed for at kunne følge vores kontrolskema omkring kvalitet men også for at sikre, at du via computeren er tilknyttet det rigtige projekt.
I montageafdelingen arbejder du til tider alene på din maskine, mens du andre gange arbejder sammen med en kollega på en større opgave. Under alle omstændigheder bidrager du også til det gode humør, der allerede findes i afdelingen.

Endvidere forventer vi at:

  • du har minimum 1-2 års erfaring med industrimontage fra en lignende stilling
  • du har teknisk forståelse og hænderne skruet rigtigt på
  • du har grundlæggende IT-forståelse

Det vil være en fordel, men ikke et krav, hvis du har en uddannelse som faglært maskinarbejder, mekaniker eller lign. Det samme gør sig gældende med truckcertifikat.

Eftersom nogle maskiner sælges med hydraulik, vil det også være en fordel, hvis du har kendskab til dette.

Jobbet som montør ved Caljan indeholder en bred vifte af opgaver

Vi tilbyder:

  • løn i forhold til kvalifikationer og erfaring
  • strukturerede og ordnede forhold under Industriens Overenskomst
  • en helbredssikring
  • spændende udfordringer i en international virksomhed i konstant udvikling
  • et miljø med dygtige kolleger i en virksomhed med en internt uformel omgangstone

Stillingen refererer til Rene Hald, Driftsleder.

Yderligere oplysninger/ansøgning:

Kontakt Marlene Wistoft Nielsen, HR Coordinator eller Rene Hald, Driftsleder på telefon 87387800 for yderligere information om jobbet. Send ansøgning og CV via dette link.

Tiltrædelse: Februar/ primo marts 2017.

Ansøgningsfrist: 10. marts 2017 (vi behandler ansøgningerne løbende).